KARM

KARM är en arbetsmarknadsdag som arrangeras av arbetsmarknadsgrupperna Ernst&KARG för studenterna på Chalmers kemi- och bioteknikutbildningar. Under KARM får studenter och företag möjlighet att träffas och knyta kontakt. Arbetsmarknadsdagen består av en arbetsmarknadsmässa där företag står i montrar och presenterar sig för studenterna och därefter avslutas dagen med en After Fair där företag och studenter får möjlighet att samtala i en lugnare miljö. KARM är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och väcka intresset för ert företag hos våra studenter.

KARM-värd 2016!

Klicka här för att anmäla dig till KARM-värd 2016!

Vill du få en inblick i hur vi i Ernst&KARG arbetar, samtidigt som du skapar en kontakt med företagen som ställer ut? I sådana fall borde du söka till KARM-värd. Som KARM-värd får du under dagen hjälpa oss med mindre arbetsuppgifter som att brygga kaffe, peka någon förvirrad student åt rätt håll eller kanske bygga ihop en monter?
Som tack för er hjälp har vi innan KARM en puff-kickoff (24/11) där du får mer information, mat och lite underhållning!
Dessutom får du gå på vårt event After Fair kostnadsfritt som är under kvällen efter KARM och du får fika medan du jobbar. Det är helt flexibelt och du skriver bara ner de tider du kan/vill jobba!

För anmälningar eller frågor, kontakta oss på karm@ernstkarg.se


KARM@ernstkarg.se


Kontakt: Gustav Hermansson