april 8, 2014

KARM

 

KARM är en arbetsmarknadsdag och infaller i år (2019) onsdagen den 27:e november. Det är en mässa där företag presenterar sig själva i montrar under dagen och på kvällen hålls en bankett där företag och studenter får chansen att samtala i lugnare miljö. Arbetsmarknadsdagen arrangeras av arbetsmarknadsgrupperna Ernst & KARG för studenterna på Chalmers kemi- och bioteknikutbildningar. KARM är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och väcka intresset för ert företag hos våra studenter.

KARM 2019 arrangeras ideellt och eventuellt överskott går till att förbättra studiemiljön för teknologerna.

Anmälan sker i länken nedan.

Anmälan företag 2019

Under KARM:

I priset ingår, förutom själva monterytan, även ett bord och två stolar. Utöver detta ingår det också frukost och fika under dagen, lunch och platser till banketten för två företagsrepresentanter samt en annonsplats i KARM-katalogen.

Bankett:

En middag där era företagsrepresentanter får prata med studenter under kvällen.

KARM-katalogen:

Varje medverkande företag/organisation får ett uppslag i KARM-katalogen som kommer att tryckas i 300 exemplar för utdelning under KARM samt distribueras som PDF. Detta uppslag består av en sida med Er annons och en sida med information till studenterna om ert företag samt vad Ni erbjuder.

Veckan innan KARM (18-22 nov) får ni även möjlighet till att hålla en lunchföreläsning till rabatterat pris.

 För prisuppgift kontakta oss via mailadressen nedan.

 OBS! Sista anmälningsdag är den 30 september 2019.


KARM[@]ernstkarg.se


Kontakt: Erik Börve & Tilia Sellden